Om oss

SBK / Årets företagare i bageribranschen

Dags att nominera Årets företagare i bageribranschen 2019

 

Det är hög tid att nominera kandidater till Årets företagare i bageribranschen 2019. Vem tycker du är den bäste företagsledaren i vår bransch? Är det ägaren eller chefen på det företag du jobbar på? Är det ägaren eller chefen på ett annat bageri eller konditori du känner som du tycker gör ett fantastiskt jobb? Är det du själv kanske som är den bäste företagaren i bageribranschen? Nominera den person du tycker är värd utmärkelsen!

 

Så här gör du:

Skriv ett mail med företagarens och företagets namn samt en kort motivering varför den kandidaten är värdig. Du måste också ange dina egna kontaktuppgifter. Skicka mailet till SBK’s VD Martin Lundell, martin@bageri.se. Detta gör du senast den 1 augusti 2019.

 

En jury utvärderar de nominerade företagarna utifrån fastställda kriterier med fokus på omsättnings- och lönsamhetstillväxt och ledarskap. Det är inte storleken på omsättningen eller lönsamheten som avgör, utan själva tillväxten.

Vinnaren får 50 000 kr, blommor, diplom och massor av uppmärksamhet, både lokalt och nationellt.

 

Vinnaren utses på SBK’s Höstträff i Stockholm den 10 september 2019.

-----

Zeelandia vill inspirera till lönsammare verksamheter och ett utvecklat ledarskap i bageribranschen. Därför är vi sedan 2016 stolt huvudsponsor till den av SBK, Sveriges bagare & konditorer, initierade utmärkelsen ”Årets företagare i bageribranschen”. Denna utmärkelse har till syfte att främja tillväxt, lönsamhet och ett gott ledarskap i vår bransch.

Vinnare har hittills varit:

2016 - Christian Jörgensen, Dahls Bageri, Göteborg

2017 - Tobias Karlsson och Mikael Pettersson Engström, Urshultsbagarn, Urshult

2018 - Markus och Linda Ekelund, Thimons Konditori, Nässjö                                                   

bCbnE5p-_400x400.jpg Årets_företagare_utan_årtal400x400.jpg Prisutdelning i Malmö400x400.JPG