Recept
Kärleksmums

Recept

Ingredienser Vikt / Volym
Kapselkaka choklad
Glutenfri Tasty LF 900 g
Kakao 100 g
Socker 1000 g
Ägg 800 g
Rapsolja 600 g
Vatten 200 g
Salt 4 g
Bakpulver 20 g
Milko mjölkpulver 100 g
Glasyr
Fondantpulver 870 g
Kaffe 60 g
Vatten 60 g
Rex Margarin(smält) 25 g
Mocca Paris extrakt 10 g
Kokos

Arbetsbeskrivning

    Kapselkaka choklad

    Väg upp ingredienserna och kör på låg hastighet i 10 min.

    Häll upp i kapselplåt och baka av i 175°C i ca 30 min. Vänd efter avbakning. Låt svalna.

    Glasyr

    Väg upp ingredienserna och blanda allt till en homogen glasyr.

    Värm försiktigt glasyren i mikrovågsugn. Bred ut över kapseln och strö på kokos. Skär upp bitar i önskad storlek och form.