Recept
Salty Caramel kanelbullar

Recept

Ingredienser Vikt / Volym
Bagerivetemjöl 2300 g
Vetelyx margarin 400 g
Strösocker 400 g
Milko mjölkpulver 100 g
Jäst 150 g
Salt 20 g
Kardemumma 30 g
Vatten 1000 g
Salty Caramel fyllning
Kanel

Arbetsbeskrivning

    Kör ihop ingredienserna till en smidig deg. Låt vila.

    Kavla ut degen till 2,5 mm. Stryk ut rikligt med Salty Caramel fyllning och strö över kanel.

    Forma bullar efter eget tycke och smak. Jäs och baka av.

     

    Körtid i maskin: 3 min långsamt, 6 min snabbt                                

    Degtemperatur: 27°C                                                

    Liggtid ca: 20 min

    Jästid ca: 40 min

    Baktid ca: 8 min.                                                       

    Ingångstemperatur: 210°C

    Färdigbakas: 210°C