Recept

Recept

Här finns grundrecept på våra brödbaser samt annan receptinspiration. Använd gärna sökfunktionen.

Sortera på
1 ... 3 4 5 6 7 8 9
Majsan

Basblandning för majsbröd. Innehåller både majsmjöl och bitar av majs som ger en aptitlig gul färg.

Mördegsmix Diabella

Mix för tillverkning av mördeg. Alternativsötat*

Hälsö

Bas för mörkt och fiberrikt bröd med rustik karaktär och god maltsmak.

Frukostråg

Mellangrovt rågbröd med solrosfrö och linfrö.

Tomatbröd koncentrat

Koncentrat för tomatbröd.

Bagels

Bas för tillverkning av bagels.

Chokladmuffins

Mix för tillverkning av chokladmuffins och liknande bakverk.

Maffiga Muffins

Mix för tillverkning av muffins och liknande bakverk.

Mormors Ljusa Kaka

Mix för produktion av mjuka ljusa kakor i kapsel, toscarutor, pajer, muffins, m.m.

Mormors Chokladkaka

Mix för produktion av mjuka chokladkakor i kapsel, kärleksmums, pajer, muffins, m.m.

Mormors Morotskaka

Mix för produktion av morotskaka och andra mjuka kakor.

Campaillou

En helmix för tillverkning av baguetter och andra franska brödtyper. Tydlig surdegssmak och fin skorpa.

1 ... 3 4 5 6 7 8 9