Recept

Recept

Här finns grundrecept på våra brödbaser samt annan receptinspiration. Använd gärna sökfunktionen.

Sortera på
1 ... 3 4 5 6 7
Pariser Franska

Bas för tillverkning av franskbröd.

Morotsbröd

Ett ljusare rågbröd med morotsbitar.

Björkö

Bas för bröd med tydlig rågkaraktär, en krispig och fin skorpa och god arom. Innehåller syrat mjölkpulver.

Hamburger

Helmix för tillverkning av hamburgerbröd, korvbröd, tekakor och liknande produkter.

Shape Original

Ett bröd med lågt kolhydratinnehåll. Innehåller fullkornsvetemjöl, vetefiber, vetekli och fröer.

Dinkelbas

Ett ljust bröd med hög halt av fullkornsdinkelmjöl. Innehåller även surdeg av råg.

Koster

Bas för smakrikt bröd med fint utseende. Pumpafrö ger brödet en härlig karaktär.

Värmlandsbas

Mustigt och mörkt bröd med tydlig maltdoft som innehåller klippt råg, skållning, surdeg och vetegroddar.

Mjuka

Ett ljusare bröd som innehåller råg- och veteflingor, vete- och havrekli och solroskärnor.

Brännö

Bas för fiberrikt bröd med härlig müslikaraktär. Med mustig smak och arom av surdeg, malt och dadlar.

Fyrkornsbas

Ett ljusare bröd med korn, havre, vete och råg.

1 ... 3 4 5 6 7