Recept

Recept

Här finns grundrecept på våra brödbaser samt annan receptinspiration. Använd gärna sökfunktionen.

Sortera på
1 ... 3 4 5 6 7 8
Mormors Morotskaka

Mix för produktion av morotskaka och andra mjuka kakor.

Campaillou

En helmix för tillverkning av baguetter och andra franska brödtyper. Tydlig surdegssmak och fin skorpa.

Smålandsbas

Ett lite ljusare bröd som innehåller mältade veteflingor, skållning, surdeg och vetegroddar.

Rågger

Ett kompaktare mörkt rågbröd med rågskållning och surdeg.

Majsan koncentrat

Koncentrat för majsbröd. Innehåller både majsmjöl och bitar av majs som ger en aptitlig gul färg.

Malt-Råg

Helmix för osötat danskt rågbröd. Innehåller mältade rågflingor och linfrö.

Ven

Bas för potatisbröd. Saftigt med mycket god färskhållning och fin arom.

Bondebröd

Ett ljusare rågbröd för bakning av bröd av lantbrödstyp.

Pariser Franska

Bas för tillverkning av franskbröd.

Morotsbröd

Ett ljusare rågbröd med morotsbitar.

Björkö

Bas för bröd med tydlig rågkaraktär, en krispig och fin skorpa och god arom. Innehåller syrat mjölkpulver.

Hamburger

Helmix för tillverkning av hamburgerbröd, korvbröd, tekakor och liknande produkter.

1 ... 3 4 5 6 7 8